Deň 4.

Deň štvrtý. 

Osem hodín ráno. Ževraj je lepšie počasie ako včera. No, nepovedali by sme. Ale fantázii sa medze nekladú. Všetci sa pekne sušíme v škole a ak si myslíte, že dnešný mráz doma na Slovensku bol nepríjemný, posielame našu rannú situáciu. 




V plnom prúde počúvame prezentácie k aktuálnym vedeckým výskumom. Úlohu zo včera. Témy sú: site zero, vakcína proti malárii, uzdravujúca sa ozónová vrstva. Vedeli ste, že na celom svete žije už iba 72 kosatiek dravých?



Prezentácie sa zvládli skvelo, ale živí sme aj cez prestávky. Tam dole, na tom stole, bolo za krabicu hranoliek. Nie dlho))) 





Ako deti:



Poobede nás čakal discussion club. Každý mal o sebe napísať dve pravdivé a jednu nepravdivú veru a potom zdielať. Dať hádať ostatným. Musíme sa pochváliť, že veru sme boli jazykovo zdatnejší ako naše španielske spolužiačky.




No a potom sme sa pustili do Werewolfa. Lebo však decká sú do voza i do koča a chcú skúsiť všetko. Jacka sme nakoniec uťahali, lebo sme  hru hrali dvakrát...a že sme priestor využili a spoliehali sa iba na angličtinu, o tom niet pochýb. Ale pretým ešte filozofická téma "máme právo byť" v podaní Adama.  







Školu sme si nakoniec dobrovoľne predĺžili a ostali v nej dlho. I dnes sme pokračovali v odprevádzaní a dospelí si podeli skupiny. Že to s tou dopravou nie je len tak, preverili sme si na vlastnej koži. Ale snáď to už pôjde. I mne sa stalo, že som sa prepočítal a miesto busu použil cez celé mesto pešibus. Ale budeme múdrejší. A že sú tu ľudia otrlí, potvrdzuje naše inšpiratívne foto... Pripomíname iba, že je koniec októbra.   














Comments

Popular posts from this blog

Deň 14.

Deň 9.

Deň 11.