Deň 5.

Deň piaty

Pekné ráno. Začíname síce obrázkom z poobedia...ale počasie sa tak nádherne vyjasnilo, až ho môžeme nazvať gýčom. Najdôležitejšia správa je, že neprší a nefúka vietor a spomedzi mraky presvitá modrá obloha.
 


Sedíme v triede a zdá sa, že aj tá je oveľa teplejšia. Dnes riešime vzájomnú prepojenosť krajín.  Veľmi nevšedne je tým prepojením šampón. Ingrediencie pochádzajú z celého sveta. Chválime sa i my, že deloles ponožky sú zo Slovenska. Tu ich nepoznajú.  U nás sú dnes prázdniny a my v škole. Dnes sme prišli na jednotku a bez komplikácii. Tak veľa slov nebude treba.... Veď sa pozrite na naše "classroom discussion" 






Presvitajúce slnko sa cez deň zmenilo na dážď...a škola sa stáva rutina...selfstudy si vedia výborne zmanažovať...a mať včas hotové ....a z poobednej culture lesson sa vykľula príjemná hodina. Ide nám to zľahka, takže máme čas aj na "aktivity".  Niekedy stačí i sekunda, tak ako Aničke, Lucii či Karin. 
My dospelí sa veľmi hrdíme,  lebo už druhý krát dnes sa k nám lektori v dôvere sklonili a vyjadrili obdiv nad touto úžasnou skupinou ... že je to "best group on the school"....takže papáme smotanu za vás, rodičia, učitelia.








 Nakoniec predsa len vyšlo slnko...a vybehli sme pokoriť pláž, ponamáhať spúšťače foťákov...a nasať slniečka, loviť čajky a momentky.....proste relax..a skvelý príjemný čas.....až vznikla naša ikonická fotka...






žížaly

verí niekto ešte na gravitáciu

toto nie je voľný pád

slniečko pláž a Matúš pozerá Ironman(a)

lov na čajku



Cestu k autobusom sme si sviežili novými dôležitými zručnosťami, ako je napríklad pískanie na prstoch.




Trochu traffic jamu náš ukolísalo do únavy, všetci však bez zaváhania zvládli busy a už si vykladajú doma nohy.  Illia s Viktorom ako dvaja poslední mohykáni. 




Takže úloha na záver dňa. Kto nájde aspoň dva rozdiely?




Comments

Popular posts from this blog

Deň 14.

Deň 9.

Deň 11.