Deň 6.

Deň šiesty. 

Je piatok. Koniec prvého pracovného týždňa. Prichádzam do školy posledný. Asi znak, že opadáva stres. Vonku je príjemne, takže náhle sa rozhodlo, že autobus mením za polhodinovú prechádzku do školy. No kto by sa nedal zlákať chodníkom popri oceáne?



Ránko zbehlo veľmi rýchlo a po nefungujúcom internete meníme triedu. Promptne sa sťahujeme o poschodie nižšie. Zato je to skvelý pocit, že aj v írskej škole občas čosi nefunguje.)))



 Téma klimatických zmien sa rozbieha a pracujeme s pojmami ako dotácie, financovanie, obnovovanie, rovnováha, ochrana...všetko vieme...a i Grétu poznáme, ale že každú minútu ubúda tropických pralesov v rozlohe 32 futbalových ihrísk!!! Uch.
 Všimnite si, v írskej škole zdvihnutá ruka vie prekvapiť.




Na dnešných fotkách, teda na väčšine, sa zdá, že sa pozeráme iba do mobilov...ale vždy sme ich využívali na zábavu a učenie. 





A tu sme celkom normálni...i keď sa nemusí zdať....





Poobede sa pozeral film a potom sme šli očekovať miesto, kde by sme chceli, niektorí, na vlastnej koži zistiť, ako je voda v mori studená, keďže tu odvážlivci plávu nonstop.




tak tu akože sa pracuje a nezabáva


Tak toto je fotka dňa...alebo ide o fotomontáž?



 Aničku sme zobrali na vytúžené jedlo...a pravdaže sa rozpršalo, no tu to akosi nevadí a berieme to už ako rutinu. V autobuse sme dokonca začuli i slovenčinu a riaditeľka spojenej business school nás prekvapila češtinou...))))) uch...ešteže sme takí milí. 

skrýša pred dažďom




 Neuveriteľné je skutočnosť, je piatok a prvý týždeň školský sa skončil. Náš pobyt sa čoskoro preklápa do druhej polovice. .... čo tak dať si desať rozdielov?






Comments

Popular posts from this blog

Deň 14.

Deň 9.

Deň 11.